Elevate your game.

Her finder du information om de forskellige træningsformer, som PDL padelcentre tilbyder. Vi håber og tror på, at vi ved at tilbyde lærerige og gode oplevelser kan hjælpe dig med din udvikling på padelbanen og sikre, at du får mest mulig glæde ud af den fantastiske sport padel. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde personlig træning og gruppetræning med vores trænere, som er certificeret på PDL Coach Academy. De er uddannet til at udvikle spillere på alle niveauer og i samtlige aldersgrupper.

Personlig træning: Book en personlig padeltræner

Vil du løfte dit padelspil til næste niveau? Måske trænger dit fodarbejde til at blive pudset lidt af? Har du svært ved at nå boldene ude i hjørnerne eller at læse skruebolde? Sidder din bandeja eller vibora ikke lige i skabet, eller kæmper du med at lave et kick-smash, som får bolden til at flyve ud af banen? Book en time med en af vores certificerede og højt kvalificerede padeltrænere! Vi hjælper dig med at udvikle dine grundfærdigheder og gennemgår konkrete aspekter af dit spil for at gøre dig til en endnu bedre padelspiller, så du kan få endnu mere glæde af den fantastiske sport, som padel er!

Børn og unge

Ligesom med så meget andet er det børnene, der er padelsportens fremtid. Derfor engagerer vi os i stor stil i at involvere de yngre og skabe et godt padelmiljø for dem, så de både kan opleve og nyde sporten, de tekniske detaljer og venskabet på padelbanen. Det gør vi ved hjælp af lokale initiativer og ved at sikre stabile og lærerige træningsoplæg, som sikrer en god udvikling takket være vores instruktører, som er certificeret via PDL Coach Academy.

Begynderkursus

Er padel helt nyt for dig? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig et af vores begynderkurser for at komme godt i gang. På kurset lærer du alt fra grundslag og korrekt greb om battet til, hvordan du udnytter væggene, og hvor du skal placere dig på banen. Det perfekte kursus for at få en kanonstart på dit padelspil! Vores lokale padelcentre tilbyder forskellige muligheder, så vi anbefaler, at du kontakter dit center for at få information om deres begynderkurser i padel

Matchplay

Spil mod vores padeltrænere, og giv dine kampfærdigheder et løft! Inviter tre venner, og gør jer klar til kamp. I Matchplay deltager vores trænere i kampen, så de kan give jer feedback, mens I spiller. På den måde får du kampspecifikke tips og en endnu bedre forståelse af padel som spil. Træneren vil også forsøge at opnå det korrekte tempo i spillet, så spillet forløber optimalt, og du dermed maksimerer din udvikling på padelbanen.

Hvor kan jeg træne?

Vi tilbyder både gruppetræning og personlig træning på alle vores padelcentre. Kontakt dit center for at få mere information og booke træning. Eller gå ind på dit centers MATCHi-side for at se de træningsformer og aktiviteter, de tilbyder.

KLIK HER