Bliv bedre til padel sammen med andre spillere. PDL har gruppetræning på alle niveauer – fra begynder til prof. For hvert niveau har vores trænere en plan for, hvad man skal gennemgå. Det kan være alt fra grundslag til kick-smash. Det afhænger helt af gruppens forudsætninger. 

Gruppetræningens varighed varierer, nogle gange er det en kortere periode med 3 træningsgange på en uge eller 1 gang om ugen i fem uger, og nogle gange kan træningen vare hele forårs- eller efterårshalvåret. Hvis der ikke er plads på vores gruppetræningshold, kan du skrive dig op – så kontakter vi dig, så snart vi starter et nyt hold op.

Begyndere: Passer til dig, der aldrig har spillet før, eller kun har prøvet det et par gange. For vores begynderhold er målsætningen at få styr på grundslagene (forehand og backhand), teknik, placering på banen samt lob. Vi lærer også, hvordan man går fra forsvar til at overtage nettet, dvs. angreb. Ud over at træne de specifikke slag øver vi os også i at spille kampe, så vi kan bruge træningen i praksis. I alle vores haller kan du leje bat, så du behøver kun at have træningstøj og et par indendørssko med. Målet er, at du efter kurset skal være oppe på niveau 3-4.

Øvet: Passer til dig, der har spillet padel et stykke tid og kan grundslagene og nu vil udvikle dit spil. Vi øver det grundlæggende, men tilføjer også nogle lidt mere avancerede slag og øver os i at forsvare hjørnerne. Det gør vi ved at træne specifikke slag og kombinere øvelserne med at spille kampe, hvor vi også træner forsvar og angreb samt taktik i forhold til, hvordan du og din padelpartner skal placere jer. Målet er, at du efter kurset skal være oppe på niveau 5-6.

Vil du booke gruppetræning i padel? Kontakt dit nærmeste PDL Center!