Ligesom med så meget andet er det børnene, der er padelsportens fremtid. Derfor engagerer vi os i stor stil i at involvere de yngre og skabe et godt padelmiljø for dem, så de både kan opleve og nyde sporten, de tekniske detaljer og venskabet på padelbanen. Det gør vi ved hjælp af lokale initiativer og ved at sikre stabile og lærerige træningsoplæg, som sikrer en god udvikling takket være vores instruktører, som er certificeret via PDL Coach Academy. Vi har grupper, der træner i 9-18 uger, samt kortere camps i forbindelse med skolernes ferier. 

Vi har juniortræning i forskellige aldersgrupper og baseret på færdighed for at give børnene den bedst mulige oplevelse. 

PDL Sports Camp for børn og unge

I skolernes ferier – dvs. vinter-, påske-, sommer-, efterårs- og juleferie – bliver der arrangeret kortere træningslejre for børn og unge. Det er den perfekte mulighed for at opleve, hvor sjovt det er at spille padel. Men det er også en fremragende lejlighed til at udvikle spillet hos de børn og unge, der er kommet lidt længere i deres padelspil.

PDL Sports Camp inddeler grupperne efter alder og færdighed, så både børn og unge får den bedst mulige oplevelse.

Oplægget for PDL Sports Camp varierer fra hal til hal – det kan være hel- eller halvdagstræning og træningslejre på 2-5 dage.

Vil du booke en børne- og ungdomstræning i padel? Kontakt dit nærmeste PDL Center!